Еталони краси змінювалися разом з епохами, але в усі часи вони мали одну спільну рису – здоров’я. Чиста пружна шкіра, сяюче волосся, здорові зуби та правильно розвинене тіло приваблюють нас на свідомому та підсвідомому рівні.

Однак, сучасний скажений ритм, шкідливі звички та плачевна екологічна ситуація нещадно впливають на наше фізичне і психологічне здоров’я. Сьогодення просто переповнене несприятливими факторами. Смог, ультрафіолет, незбалансоване харчування, погана якість води, стреси і перевтома знесилюють наш організм, порушують його захист та наражають на захворювання.

Життя в мегаполісі змушує пристосовуватись до місцевого режиму. Кожен наш день розпланований по хвилинах: робота, зустрічі, навчання, домашні обов’язки, спортзал, добре було б ще встигнути поспати, а часу на себе в добі не вистачає. Жорсткі вимоги моди та краси змушують нас робити ставку на швидкий одноразовий ефект, маскування недоліків та не завжди безпечні коригуючі процедури замість того, щоб боротися з причинами.

Наш корнеотерапевтичний підхід до вирішення цієї проблеми полягає у стимуляції та налагодженні правильної роботи шкіри за допомогою фізіологічної косметики.

Основні принципи, що лежать у виробництві косметики Kiri’Co

  • універсальний склад для всіх типів жіночої та чоловічої шкіри, що може застосовуватись з підліткового віку
  • мультифункціональність та синергія продуктів між собою
  • активні компоненти здійснюють нормалізуючий та захисний вплив на клітини, не втручаючись в їх налагоджену систему.
  • косметика не лікує і не маскує недоліки, вона змушує шкіру працювати, самостійно усувати та попереджати проблеми.
  • адаптованість косметичного засобу до сучасного способу життя та місцевої кліматичної зони, що забезпечує доцільний догляд.
  • висококонцентрований склад на основі сертифікованих рослинних та мінеральних компонентів з доведеною терапевтичною дією, що були отриманні в екологічно безпечних умовах
  • відсутність компонентів тваринного походження, що були отримані негуманним шляхом. Косметика не тестується на тваринах.
  • дотримання стратегії екологічного виробництва без забруднення навколишнього середовища та відповідальне ставлення до пакування кожного продукту, від етапу фасування до упаковки замовлення.

Час робити ставку не на швидкий одноразовий ефект та маскування недоліків, а на оздоровлення і посилення захисту власного організму і Kiri’Co тобі у цьому допоможе.