Сьогодні розповім тобі про наші маски і чому саме на них був зупинений наш вибір.

В асортименті Kiri’Co 4 сипучі засоби різних кольорів з різним призначенням:

  • Porcelain Clay – маска від білого до кремового кольору з ферментом рослинного походження папаїном, кокосовим молоком та рисовою пудрою, розроблена для покращення регенерації шкіри, вирівнювання тону та мікрорельєфу, освітлення пігментних плям. Личко мов благородна порцеляна –  саме про цю маску.
  • Cambrian Clay – маска зелено-блакитного кольору з кембрійською глиною, водоростями та чаєм матча (маття), призначена для детоксу та очищення шкіри не тільки від бруду, а й від токсичних продуктів розпаду, вільних радикалів та мікропластику, що осідає на поверхні обличчя з повітря, одягу та деяких засобів мас-маркету. Справжній «зелений коктейль» для здоров’я шкіри.
  • French Mask – маска на основі французької рожевої глини, пудри із пелюсток троянд та гібіскусу, що повертає шкірі здорове сяйво, оксамитовість та пружність.
  • Mineral Mask – справжня чорна матерія, що поглинає запалення та недоліки шкіри. Чорна глина у поєднанні з активованим кокосовим вугіллям та мінералами глибоко очищає шкіру, абсорбуючи жир, пил і продукти життєдіяльності бактерій, підсушує прищі та зменшує почервоніння.

Кожна маска підійде всім типам шкіри, треба лише обрати, чого саме бракує твоїй.

А тепер про текстуру. Суху форму я обрала за ряд наступних переваг:

  • Відсутність води у складі дозволяє використовувати більші концентрації діючих речовин, звісно у безпечному діапазоні. Ти платиш не за воду, а за 100% активних компонентів.
  • Оскільки у складі відсутня вода, то й відсутня необхідність додавати консерванти, емульгатори та стабілізатори. Такий засіб ти можеш спокійно зберігати при кімнатній температурі протягом 2 років та не боятися брати з собою на відпочинок з жарким кліматом. А ще ти можеш ділитися маскою з подругами, пересипавши в будь-яку чисту ємність (з кремовою так не вийде через високу ймовірність зараження).
  • Суха форма дозволяє використовувати продукти для багатьох цілей: як убтан, як маску або скраб, для шкіри обличчя, тіла чи голови. А додаючи розчинники різної природи можна отримати і різні властивості, для розведення маски, крім води, можеш обрати гідролати, тоніки, гель алое, органічний гель для вмивання, масла або масляні сироватки. Для шанувальниць «їстівних» масок із авокадо, бананів, огірків, кисломолочного сиру чи яєць не буде зайвим збагатити свій рецепт нашими сухими концентратами, що покращить ефективність та структуру. Ну а якщо ти все ж таки жити не можеш без кремових масок, то можеш взяти для розведення будь-який натуральний крем для обличчя, однак це виключає переваги 2 пункту.
  • Якщо твоя ціль відлущення та полірування шкіри, то у сухої форми знову ж таки перевага перед кремовим скрабом, оскільки останній утворює на поверхні шкіри ліпідну плівочку і перешкоджає повному видаленню відлущених частинок (олійку в цьому випадку теж не використовуй, кращім вибором буде вода, тонік або м’який гель для вмивання).
  • І нарешті суха форма масок дозволяє використовувати природні компоненти без хімічної обробки, наприклад глини, мінерали, водорості, рослинні пудри з квітів, зерен, плодів та кореневищ.

Якщо ти ще не визначилась, яку маску краще обрати, то спробуй наш набір-асорті масок, в якому ти знайдеш усе необхідне для приготування: тонік для розведення, шпателі, а самі засоби вже розфасовані по ємностях, в яких можна замішувати чудо-пасту.